Simulare Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, 2021

Dragi elevi, stimați părinți

În perioada 29-30 martie 2021 va avea loc simularea Evaluării Naționale. O etapa importantă în viața elevilor, un moment de diagnoză, un prag pe care îl vom depăși împreună.

Îi așteptam pe elevi în intervalul 08.00-08.30. Accesul se va face în baza unui document de identitate (carte de identitate, carnet de elev). Elevii vor folosi intrarea dinspre Biserică, vor merge spre sala de bagaje (cabinet Limba română, etaj 2). Acolo vor lăsa obiecte personale: telefoane, materiale auxiliare) și vor merge în sala de clasă în care au fost repartizați. Distribuirea în sălile 22, 23, 24 (etaj 2) se va face în ordine alfabetică, fără a amesteca elevii din clasele A și B și cu respectarea tuturor măsurilor sanitare specifice. Listele au fost transmise prin profesorii diriginți, au fost afișate pe ușile sălilor de clasă, la avizier, la intrarea în școală.

Ieșirea se va face pe la terenul de sport.

Elevii vor avea asupra lor pixuri/stilouri cu cerneală albastră, instrumente specifice disciplinei Matematică.

Simularea va începe la ora 09.00, proba va dura 2 ore.

Un element de noutate care a fost prelucrat la clase și prin aplicarea testelor de antrenament este faptul că subiectele, în acest an, vor fi concepute sub forma unei broșuri.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu se contestă, nu se afișează și nu sunt făcute publice, ele sunt analizate la nivelul fiecărei clase.

La nivelul școlii, nu se impune suspendarea activității celorlalte clase.

Dorim tuturor elevilor mult succes, inspirație și încredere că toate provocarile pe care le vor depăsi îi vor determina să devină mai buni, performanți și mai bine pregătiți pentru viitor!

DIRECTOR,

PROF. OANA MIHAELA SIMIONOVICI

 

Calendar Simulare Evaluarea Națională 2021

(pentru clasa a VIII-a)

29 martie 2021 Limba și literatura română – probă scrisă
30 martie 2021 Matematică – probă scrisă
31 martie 2021 Limba și literatura maternă – probă scrisă
16 aprilie 2021 Afișarea rezultatelor

 

Share